İçeriğe geç

Pnp Nedir Ingilizce

PNP anlamı nedir?

PNP Transistör: Pozitif ve Negatif kelimelerinin baş harfleri olan P ve N harflerini hatırlayalım. PNP tipi sensör, çıkışı pozitif olan sensördür, NPN tipi sensör ise çıkışı negatif olan sensördür. Sensörler genellikle üç kabloya sahiptir. Bunlardan biri pozitif, biri negatif ve diğeri de çıkış ucu olan sinyaldir.

PS ingilizcede ne anlama gelir?

“PS” “Postscript” olarak anılır.

Npp nedir ingilizce?

Nükleer santral i. Sekiz nükleer santral kapatıldı. Şimdiye kadar sekiz nükleer santral kapatıldı.

Police station ingilizcesi ne?

Polis karakoluTemel çevirilerİngilizceTürkçePolis karakolu n(polislerin konuşlandığı bina)karakol i.emniyet i.polis merkezi i.

PNP ingilizce ne demek?

Tak ve Çalıştır (PnP), bilgisayarlarda kullanılan genel bir terim olup, sisteme bağlı bir donanımın sürücüsünün herhangi bir ayarlamaya gerek kalmadan otomatik olarak sisteme yüklenmesi anlamına gelir.

PNP nerede kullanılır?

PNP ve NPN sensörleri endüstriyel otomasyon uygulamalarında yaygın olarak kullanılmaktadır.

PS ne demek mektup?

Bir sonsöz (P.S., P.S., P.S.) bir cümle, bir paragraf veya ara sıra birkaç paragraf olabilir, bir mektubun veya (bazen) bir makalenin veya kitabın ana gövdesinin imzasından sonra, genellikle aceleyle ve gelişigüzel eklenir. Bir sonsöz (P.S., P.S., P.S.) bir cümle, bir paragraf veya ara sıra birkaç paragraf olabilir, bir mektubun veya (bazen) bir makalenin veya kitabın ana gövdesinin imzasından sonra, genellikle aceleyle ve gelişigüzel eklenir.

PS kısaltması nasıl yazılır?

“Postscript”in kısaltmasıdır; burada “post” “sonra” ve “script” “mektup” anlamına gelir. Bir mektuba (veya e-postaya) eklenen son düşüncedir. Bunu mektubun gövdesindeki imzanın altında bulabilirsiniz ve PS olarak yazılır. 21 Mart 2020. “Postscript”in kısaltmasıdır; burada “post” “sonra” ve “script” “mektup” anlamına gelir. Bir mektuba (veya e-postaya) eklenen son düşüncedir. Bunu mektubun gövdesindeki imzanın altında bulabilirsiniz ve PS olarak yazılır.

PS ne demek instagram?

Postscript (PS), sonradan akla gelen bir düşüncedir; yani, mektup yazıldıktan ve imzalandıktan sonra ortaya çıkan bir düşüncedir. 1 Şubat 2020 Postscript (PS), sonradan akla gelen bir düşüncedir; yani, mektup yazıldıktan ve imzalandıktan sonra ortaya çıkan bir düşüncedir.

Ptp ne demek ingilizce?

Geçmişi Gizle Geçmiş Ayrıntıları Geçmişi Temizle Geçmiş: Noktadan Noktaya.

PF ne demek ingilizce?

Kısaltması pf (güç faktörü). Güç-ağırlık faktörü i.

NTD ne demek ingilizce?

Nöral tüp defektleri (NTD), yaşamın 4. intrauterin haftasının sonunda nöral tüpün kapanmaması nedeniyle oluşan konjenital malformasyonlardır.

SWAT ne demek ingilizce?

Özel Silahlar ve Taktikler Birimi (SWAT), Amerikan eyaletlerinde örgütlenmiş elit bir taktik polis birimidir. Düzenli eğitimler yoluyla yüksek riskli operasyonlar yürütmek üzere eğitilir.

Sheriff ingilizce ne?

Şerif, bazı İngilizce konuşulan ülkelerde siyasi, yasal veya kanuni bir otoritedir.

Polis jopu ingilizce nedir?

“polis sopası” teriminin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 4 sonuç nightstick i. Schlagstock i.

PNP nedir yazılım?

Bilgisayar biliminde, tak ve çalıştır (PnP) aygıtı veya bilgisayar veri yolu, kaynak çekişmesini çözmek için fiziksel aygıt yapılandırması veya kullanıcı müdahalesi gerektirmeden bir sistemdeki donanım bileşeninin tanımlanmasını sağlayan bir spesifikasyona sahip bir aygıttır. Tak ve çalıştır (PnP) aygıtı veya bilgisayar veri yolu, kaynak çekişmesini çözmek için fiziksel aygıt yapılandırması veya kullanıcı müdahalesi gerektirmeden bir sistemdeki donanım bileşenlerinin tanımlanmasını sağlayan bir spesifikasyondur.

Doğalgazda PNP ne demek?

PnP Çalıştırma Uyarısı: Kanama fonksiyonu aktif.

PNP kağıdı nedir?

Baskılı devre üretiminde kullanılan bir tarafı mat, bir tarafı parlak PNP transfer kağıdıdır.

NPN PNP Nasıl Anlaşılır?

Ölçerimiz solid state moduna geçirilir. Ölçerimizin kırmızı ucu orta bacağa, siyah ucu ise diğer iki bacağa dokunur. Bu durumda, ölçer bir okuma gösteriyorsa, bu bir NPN transistörüdür. Aksi takdirde, PNP’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir